Tuesday, 11 October 2011

Tips Nak Elak Bosan Dalam Bercinta


Jangan Terlalu Mendesak
Jom kita jumpa? Jom kita makan? Jom kita sembang? Jom kita kawin..Apahal baru kapel dah mendesak stail nak mati kan..

Tak Perlu Ucap I LOVE YOU setiap saat
"B, I LUV U B…"
"B, I sayang n cinta U sangat2 B"
"B, napa U x reply "Luv U 2 Darling"….(start memaksa)
"B, I tak boleh hidup tanpa U B…I cuma cinta u je B"…(start sawan)
"B, I nak bunuh diri la kalau U x reply."(start hilang akidah)

BOSAN tau tak kalau nak ucap I LOVE U setiap saat dan setiap mesej. Ucapan tu akan jadi indah kalau betul-betul ikhlas OK..B…B….lama-lama dah bosan jadi B#B* pulak…huihhh

Berikan kebebasan dalam Bercinta
Bebas di sini bermaksud beri keselesaan dan ruang terhadap pasangan kita. Jangan la nak berkepit ja sampai tak boleh kawan dengan orang lain.
B,U takdak kawan laki ke? I tak suka la U kawan dengan Peah tu B..(padahal dia dah pergi sound Peah kaw-kaw punya..sampai teresak-esak kawan tu) tak kan la nak pasangan kita kawan dengan laki ja kan..nanti orang kata GAY shiaaallll…. 



Sempoi dalam bersembang
Sembang rileks-rileks sudah..tak payah nak manja sangat la kan. Nak merengek-rengek plak…euwwwwwww….jijik tau..!
B………………………I kannnnnnnnnnn…errrrmmmmm….dengar la ni B……hikkhikkkhikkk
                                                ***********(3 jam kemudian)*********
U nak cerita apa sebenarnya ni???????ZzZZZZZZZzZZZzzzzzzzzzz……..(Bosan tunggu cerita sebenar sampai tertido)

Tak Perlu kerap Berjumpa
Kalau tiap-tiap hari berjumpa, mesti la ada sikit perasaan bosan kan..Bak kata orang Kedah, Cemuih aihh…Cuba selang sehari ka, seminggu ka, sebulan ka, setahun ka..tapi bukan selamanya k..ahahah..Dengan cara ni, boleh la simpan rindu sikit kan..(gatai……..)

Memang la orang cakap, kalau dah kita betul-betul sayang orang tu..Tak kan ada perkataan BOSAN..Tapi, tu orang kata...bukan pasangan kita yang kata..Renung-renungkan dan selamat beramal ok..hehe

4 comments:

teh o beng said...

eceh..yg laki la slalu bosan ngan pompuan kan..hehee..

Cik Hati said...

erm...takleh nak kata gak..kdg2 laki pun bleh wat prmpuan bosan kan..hehehe..nnti Cik Hati wat pasal prmpuan bosan dgn laki plak k..hehe

DylaDola . said...

Hehe , nice entry . Lawak pun ada ! Haha XD Sempoi gila ;)

Auji Izra Sygku Dyla said...

hahaha